Artist Name
Jonas Benyoub

heart icon off (0 users)
Logo
transparent

Artist Image
artist thumb

Functions

transparent
Data Complete
percent bar 20%

Album Releases refreshview
None found, add some?

Members
members icon 1 Male

Origin
flag Oslo

Genre
genre icon Hip-Hop

Style
---

Mood
---

Active
calendar icon 0 to Present...

Cutout
transparent
heart icon Most Loved Tracks
No loved tracks found...

youtube icon Music Video Links
No Music Videos Found...



Artist Biography search icon flag icon
Jonas Benyoub er en allsidig og innflytelsesrik artist fra Ellingsrud i Oslo, kjent for sin unike tilnærming til hiphop og R&B-sjangrene. Han har jobbet hardt i over et tiår for å markere seg i det norske musikkmiljøet og har opparbeidet seg anerkjennelse for sin imponerende lyrikk og evne til å passe inn i flere musikksjangre. Dette har gitt ham muligheten til å opptre på en rekke arenaer rundt om i landet.

Benyoub ble for alvor kjent da låten hans "Youm Wara Youm" ble brukt i den populære NRK-serien "Skam", noe som åpnet flere dører for ham som artist. Han har vært en pådriver for å styrke Norges posisjon innenfor rap- og R&B-sjangeren i Skandinavia, et område der andre land allerede har en rekke veletablerte artister.

Benyoub har investert mye tid, arbeid og penger i sin karriere, noe som resulterte i at han ble kåret til "Årets stjerneskudd" på By:Larm og mottok en premie på 500.000 kroner. Dette var et stort skritt fremover for ham og en bekreftelse på viktigheten av å investere i seg selv.

Til tross for hans suksess og anerkjennelse fra andre rappere, har Benyoub forblitt ydmyk og fokusert på sin kunstneriske utvikling. Han legger stor vekt på å være autentisk og å la publikum bli kjent med ham gjennom musikken.

I tillegg til sin solokarriere har Benyoub også samarbeidet med mange kjente artister i bransjen, inkludert Karpe, med hvem han spilte over ti kvelder i Oslo Spektrum. Han har også jobbet med Unge Ferrari/Stig Brenner, Hkeem, Tommy Tee, Lars Vaular, Oscar Blesson, Mo Ayn, Dutty Dior og Yosef fra Madcon.

Benyoub er også engasjert i arbeid med ungdom og har vært åpen om sin bakgrunn med norsk mor og marokkansk far. Han har uttalt at han har lært å omfavne begge sider av sin identitet, noe som bidrar til hans unike stemme og perspektiv i musikken sin.

Gjennom sin karriere har Jonas Benyoub vist seg som en dedikert artist som er villig til å satse stort for å realisere sine drømmer. Han er et bevis på at hardt arbeid, tålmodighet og talent kan lede til anerkjennelse og suksess.
wiki icon

Wide Thumb
transparent

Clearart
transparent

Fanart
transparent icon
transparent icontransparent icon

Banner
transparent icon

User Comments

transparent iconNo comments yet..


Status
unlocked icon Unlocked
Last Edit by Petter
23rd Jul 2023

Socials


Streaming


External Links
fanart.tv icon musicbrainz icon last.fm icon amazon icon