Artist Name
Sigrid
web link web link web link web link web link web link
heart icon off (0 users)
artist logo

Artist Image
artist thumb

Functions

transparent
Data Complete
percent bar 90%

Members
members icon 1 Female

Origin
flag Ålesund, Norway

Genre
genre icon Pop

Style
---

Mood
---

Born

born icon 1996

Active
calendar icon 2013 to Present...

Cutout
artist cutout

Current Record Label

artist logo


heart icon Most Loved Tracks
3 users heart off Sigrid - Don't Kill My Vibe
3 users heart off Sigrid - Plot Twist
3 users heart off Sigrid - Strangers
2 users heart off Sigrid - High Five
2 users heart off Sigrid - Don't Kill My Vibe


youtube icon Music Video Links
youtube thumb
Don't Kill My Vibe
youtube thumb
Strangers
youtube thumb
Sucker Punch
youtube thumb
High Five
youtube thumb
Plot Twist



Artist Biography
Available in: gb icon flag icon
Sigrid Solbakk Raabe, profesjonelt kjent som Sigrid, er en fengslende norsk sanger og låtskriver født den 5. september 1996, i den kystnære byen Ålesund, Norge. Hun trådte inn i det internasjonale rampelyset med sin kraftfulle debutsingle, "Don't Kill My Vibe" i 2017, som umiddelbart fanget musikkverdenens oppmerksomhet med sin fengende refreng og ærlige, relaterbare tekster.

Hennes unike merke av elektro-pop musikk er preget av kraftige vokaler, klare tekster og drivende, synth-tunge beats. Sigrids musikk er bemerkelsesverdig for sin blanding av melankolske temaer med oppmuntrende, anthemic refrenger - en attest til hennes evne til å innkapsle de komplekse, ofte motsigende følelsene av ungdom i sin musikk. Det er denne autentiske tilnærmingen til musikk og låtskriving som resonnerer med hennes globale publikum.

Året 2018 så Sigrid vinne den ettertraktede BBC Music Sound-prisen, en anerkjennelse som tidligere har hyllet gjennombruddssuksessen til artister som Adele og Sam Smith. Denne bemerkelsesverdige anerkjennelsen var en attest til hennes voksende talent og betegnet henne som en av bransjens mest lovende nye stjerner.

I 2019 ga Sigrid ut hennes etterlengtede debutalbum, "Sucker Punch". Albumet styrket hennes plass i popmusikkscenen, med kritikere som roste dens råe emosjon, fengende kroker og Sigrids særegne fortellende evner. Sanger som "Strangers" og "Sucker Punch" viser hennes evne til å kombinere personlige fortellinger med universelle temaer, ytterligere demonstrerer hennes overbevisende låtskrivningsegenskaper.

Etterhvert som Sigrid fortsetter hennes reise i musikkbransjen, har hennes forfriskende autentisitet, sammen med hennes emosjonelle og energiforladede forestillinger, gjort henne kjær for publikum over hele verden. Utover hennes imponerende vokalområde og skriveferdigheter, blir Sigrid beundret for hennes jordnære personlighet og relaterbare representasjon i popkulturen. Med hennes kontinuerlige utvikling som en artist, er Sigrid satt til å gjøre en varig innvirkning på den globale musikkscenen.
wiki icon

Wide Thumb
wide thumb


Clearart
artist clearart


Fanart

fanart thumb

Banner
artist banner


User Comments

transparent iconNo comments yet..


Status
unlocked icon Unlocked
Last Edit by Petter
17th Jul 2023

Socials
social icon transparent iconsocial icon transparent iconsocial icon transparent icon

Streaming
website icon unlocked iconwebsite icon unlocked iconwebsite icon unlocked iconwebsite icon unlocked icon

External Links
fanart.tv icon musicbrainz icon last.fm icon website icon unlocked iconwebsite icon unlocked iconwebsite icon unlocked iconamazon icon