Artist Name
Judit Neddermann
(0 users)

Logo


Data Complete
20%

Members
1 Female

Origin
Bercelona, Spain

Genre
---

Style
---

Mood
---

Born

1991

Active
1991 to Present...


Most Loved Tracks


Music Video Links
No Music Videos Found...

Upcoming Live Shows
Teatre Grec, Spain, Barcelona (22/Jul/2020)


Artist Biography
Available in:
Vilassar de Mar, 1991.

Cantant i compositora, publica el seu tercer disc titulat “Nua” el 9 de març de 2018.
Aquest tercer treball la consolida com a artista després d’haver-se fet un lloc amb els seus dos anteriors discs, “Un segon” (Satélite K, 2016) i “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014).

Fins al moment ha rebut diversos guardons; la cançó “Mireia”, inclosa en el segon treball, va ser guardonada amb el Premi Enderrock 2016 per votació popular en la categoria ‘Millor cançó de cançó d’autor’.
El disc “Un segon” va ser escollit Millor Disc del 2016 segons els lectors de la revista La Tornada.
El primer disc, “Tot el que he vist”, li va valer dos premis; el premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura, per la musicació del poema "El fugitiu", i el Premi Descobertes 2014, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia.

A part del seu projecte en solitari és la cantant de The Gramophone Allstars Big Band.
Ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant una llarga i estreta col·laboració amb la pianista Clara Peya, el projecte conjunt amb el Quartet Brossa (amb qui va editar i interpretar en diversos escenaris una atrevida versió en català del Winterreise de Franz Schubert arranjada per quartet de corda), la seva participació a Coetus (Orquestra de percussió ibèrica), el projecte "A propòsit de Muntaner", amb en Toni Xuclà i l'actor Jaume Comas, i l'homenatge a l'escriptor Pere Calders, que es va concretar en un disc i una gira anomenats "Cançons de la veritat oculta" (Bankrobber, 2012).
A part dels projectes fixes on ha participat, ha col·laborat puntualment amb artistes com Joan Manuel Serrat, Macaco, OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya), Manu Guix, Gossos, Blaumut, Guillem Roma, Ferran Savall, The Sey Sisters, Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Rufaca Folk Jazz Orchestra i Zalon Thomposon entre molts d'altres.
Ha participat en tres produccions teatrals, "Love for Shakespeare" dirigida per Lluís Pasqual (2014, Teatre Lliure), "Llum de paraula" (2015, Palau de la Música) i "Tot és fum" (2014, Nau Ivanow", ambdues de la companyia Les Impuxibles.

Els àlbums d’altres projectes que ha gravat com a solista són “Mímulus” de Clara Peya (2015), "Viatge d'hivern" (La Mà de Guido, 2014) amb el Quartet Brossa, "Jazzmaica" (Bankrobber, 2014) amb The Gramophone Allstars, “Tocar l’horitzó” (Temps Record, 2013) amb Verd i Blau, “Tot aquest soroll” (N57, 2013) de Clara Peya, “Cançons de la veritat oculta. Els contes de Pere Calders es transformen en cançons” (Bankrobber, 2012); “Tot aquest silenci” (N57, 2012), amb la Clara Peya; “Un fràgil corall” (2011), amb el projecte Verd i Blau; “We Sing Wayne Shorter” (Discmedi, 2011), amb Joan Díaz Quintet featuring Gabriel Amargant; “Levitant a la deriva” (Liquidator Music, 2011) i “Simbiosi” (Liquidator Music, 2010) amb The Gramophone Allstars.

Altres àlbums on ha col·laborat són “Després de tot” (Música Global, 2017), de Manu Guix, “Carn, os i tot inclòs” (Bankrobber, 2017) de Mazoni, “Connexions” (Sulawesi Records, 2017) de Guillem Roma, “Elemental” (U98 Music, 2017) de Pachawa Sound, “Iter luminis” (Satélite K, 2017) de Lídia Pujol, “Zènit” (Música Global, 2016) de Gossos, “Amb cara i ulls” (Discmedi, 2016) de Seis Pájaros de un Tiro, “Protocolo” (Temps Record, 2014), de Víctor Mirallas, “Caprichos del destino” (2014) d’Antonio Sánchez, “Fem que el món ens senti” (2014) d’El Veïnat, “Amb música ho escoltaries potser millor. El disc del centenari de Salvador Espriu” (Picap, 2013), “Bestiari(o) familiar(e)” (2013) d’Alessio Arena, “Un altre jo” (Bankrobber, 2013) de Guillamino, “Entre tierras” (Temps Record, 2012), amb Coetus, on canta “Xiqueta meua” i “S’amor d’un jovenet”; “Declaracions” (N57, 2009) i “Més declaracions” (N57, 2011) de Clara Peya, i “Bed & Breakfast” (2009) d’Els amics de les arts, col•laborant com a veu solista femenina a “Jean Luc” i “Bed & Breakfast”.

Nascuda en una família de músics, va realitzar estudis de guitarra clàssica al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Jordi Codina. Més tard va entrar al Taller de Músics per formar-se com a músic de jazz. Actualment és graduada en Cant Jazz per l’Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics. Ha realitzat estudis de tècnica vocal durant vuit anys amb Anna Català i durant un any amb Rosa Mateu.


Wide Thumb


Clearart


Fanart


Banner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked
Last Edit by zag: 30/Jan/19

External Links