Artist Name
Altijd Lazerus
(0 users)

Logo


Album Releases

Feestkoffers (2009)Data Complete
30%

Members
2 Male

Origin
Netherlands

Genre
---

Style
Folk

Mood
---

Active
2002 to Present...

Alternate Name
Het Feestteam

Most Loved Tracks
No loved tracks found...

Music Video Links
No Music Videos Found...

Upcoming Live Shows
No upcoming Live Shows

Artist Biography
Available in:
Altijd Lazaerus is ook bekend als Hert Feestteam;

Het Feestteam is een Nederlands zangduo, gespecialiseerd in feestmuziek. Het Feestteam valt in het genre apr├Ęs-ski- en carnavalsmuziek. Het betreft met name Nederlandstalige covers, die worden voorzien van een stevige beat.
Het Feestteam heeft opgetreden op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in de Kuip, de Arena en Ahoy Rotterdam. Meerdere keren is het Feestteam uitgeroepen tot de Beste Feestact van Nederland.
Het team bestaat uit Stan van den Dobbelsteen en Frank de Bruijn. Op 1 januari 2012 nam de Bruijn de plaats in van Peter Barendregt.
Met een 'polonaise'-versie van " ik neem je mee" van zanger Gers Pardoel scoorden ze in 2012 een nummer 1-hit in de Radio NL top 30 die 5 weken op nummer 1 bleef staan. De single scoorde ook een top 10-notering in de mega top 40; de single vertoefte 3 weken op nummer 7. Voor het EK werd dezelfde single voorzien van een nieuwe tekst: "hij gaat weer mee". Met deze single stond het Feestteam in de finale van de Radio 538 EK-singleverkiezing en werd tweede.
In 2002 bracht het team onder de naam Altijd Lazerus! hun eerste single met de titel Het Feestteam uit. Dit nummer was gebaseerd op de titelmuziek van de jaren '80-serie The A-Team.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Het_Feestteam


Wide Thumb


Clearart


Fanart


Banner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked
Last Edit by Mol: 26/Jan/14

External Links