Artist Name
Beyoncé

(2 users)
Data Complete
100%

Members
1 Female

Origin
---

Genre
R&B

Style
Urban/R&B

Mood
Carefree

Born

1981

Active
1997 to Present...

Cutout


Current Record Label

Alternate Name
Beyonce Knowles

Most Loved Tracks
4 x Beyoncé - Halo
4 x Beyoncé - Halo
4 x Beyoncé - Halo
4 x Beyoncé - If I Were A Boy
4 x Beyoncé - Halo


Music Video Links


Upcoming Live Shows
No upcoming Live Shows

Artist Biography
Available in:
Beyoncé Giselle Knowles (født 4. september 1981) er en amerikansk R&B og popsanger. Hun er også en komponist, plateprodusent, skuespiller og danser. Knowles ble først kjent som den kreative hjernen og førstesangeren av Destiny's Child, den 3. mestselgende jentegruppa noensinne.

Etter en rekke kommersielle suksessfulle utgivelser med Destiny's Child utga Knowles sin debutplate som soloartist, Dangerously in Love, i juni 2003. Albumet ble en av de største kommersielle suksesser det året og toppet hitlistene i både USA og Storbritannia. To singler fra albumet, «Crazy in Love» og «Baby Boy», ga henne fem Grammy-priser i 2004. Hennes andre album, B'Day, som ble utgitt verden over den 4. september 2005 fortsatte suksessen. Fra albumet solgte to singler meget godt, «Déjà Vu» og «Beautiful Liar», sammen med Shakira, foruten en annen singel som toppet hitlistene i mange land, «Irreplaceable». Det ga også Knowles hennes syvende Grammy som soloartist av hennes ti totalt.

Hun er gift med hip-hop artisten Jay-Z. Hun er også en stor fan av Michael Jackson, og sier selv at det var han som fikk henne lysten til å opptre som artist


Wide Thumb


Clearart


FanartBanner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked
Last Edit by myeons
15th Oct 2021

Socials


Streaming


External Links