Artist Name
David Bowie
(6 users)

Data Complete
100%

Members
1 Male

Origin
London, England

Genre
Rock

Style
Rock/Pop

Mood
Passionate

Born

1947

Active
1969 to 2016

Record Label

RCAAlternate Name
David Robert Jones


Most Loved Tracks


Music Video Links


Upcoming Live Shows


Artist Biography
Available in:
David Bowie (født David Robert Jones 8. januar 1947 i London, England) er en av popkulturens fremste artister. Han er først og fremst kjent som komponist, sanger, musiker og musikkprodusent, men han har også gjort seg bemerket som skuespiller i flere filmer og på scenen, samt som billedkunstner, videokunstner, skribent og internett-pioner.
David Bowie er ansett som en av popmusikkens viktigste menn. Han har vært innom mange sjangere innenfor popmusikken og har vært en pioner når det gjelder bygging av image og utnyttelse/manipulasjon av media. Bowie har flere ganger endret utseende og fremtoning i takt med musikken og har vært en banebryter når det gjelder å redefinere hva en rocke-konsert kan være, med sterk innflytelse fra teater (spesielt Brecht), kabaret og musikaler. Han har hatt en egen evne til å fange opp nye trender og stilarter og gi dem et eget uttrykk.
Bowie har toppet den norske singellista Topp 20 med sangene «Cat People (Putting Out Fire)» og «Let's Dance», og albumlista Topp 40 med albumene Let's Dance i 1983 og The Next Day i 2013.[1]


Wide Thumb


Clearart


Fanart


Banner


User Comments

docwra says: 7 years ago
Just keeps re-inventing himself!!


Status
Unlocked
Last Edit by lizard-king: 20/Jan/21

External Links